Over RAPH Badmeubelen

Net wat anders dan u gewend bent, dat is RAPH. Uw badkamer is pas compleet met een onderscheidend badmeubel van RAPH. Wij streven ernaar om een gevarieerd programma aan te bieden, waarin verschillende materialen samenkomen. Design, praktisch in gebruik, kwaliteit en betaalbaarheid zijn onze speerpunten.

Mogelijkheden

RAPH is een merk dat staat voor kwaliteit, design, flexibiliteit en betaalbaarheid. Dit uit zich in onderscheidende modellen, kleuren en bijvoorbeeld de mogelijkheid tot maatwerk. Onze meubels en wastafels in de prijslijst zijn bijna allemaal in maatwerk te leveren. Wij onderscheiden daarin twee soorten maatwerk:

  1. Standaard maatwerk: Het maken van een meubel + wastafel van bijvoorbeeld 93cm. De klant kan dan de prijs van de eerstvolgende maat in de prijslijst aanhouden
  2. Uitgebreid maatwerk: Er worden meerdere zaken aan een meubel aangepast, bijvoorbeeld diepte, breedte en materiaal. In dit geval wordt er een prijs gecalculeerd. Vaak gelden in zulke gevallen ook aanvullende voorwaarden.

Productie

Wij produceren de meubelen in onze eigen fabriek, waarin de badmeubelen van A-Z gemaakt worden. Zowel het op maat zagen van het hout, de assemblage als de productie van de lades en het spuitwerk; het gebeurt allemaal onder 1 dak. Vervolgens worden de badmeubelen goed ingepakt met een machine, waardoor schades aan meubels tijdens transport tot een minimum beperkt worden.