Elke maand lichten wij een serie uit ons programma uit. Deze maand de serie Rural.

Een modern meubel met landelijke look

De serie valt misschien wel het meest op in het programma van RAPH. De schuine lijnen en het robuuste materiaal zorgen voor een uniek design. Het meubel is te combineren met zowel een enkele als een dubbele lade, waardoor altijd voldoende opbergruimte is. De ladekasten zijn voorzien van een push-to-open systeem. Er zijn dus geen grepen zichtbaar. Om ook bovenop de lades spullen te kunnen zetten, heeft elk kastje een topplaat in hetzelfde materiaal als de wastafel: Solid Surface. Dit sterke materiaal is krasvast en makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Beschikbare maten

Het meubel is verkrijgbaar in 70, 100, 130 en 160cm.

Het kastje met dubbele lade is verkrijgbaar in een 60cm uitvoering.

Het kastje met de enkele lade is verkrijgbaar in 40, 70, 100 en 130cm.

Rural wastafels

De Rural wastafels zijn gebaseerd op onze assortiment Solid Surface wastafels. De wastafels worden echter aan de onderkant net zo afgewerkt als aan de bovenkant. Daarnaast wordt de wastafel voorzien van een opgedokte rand van 3cm. Hierdoor krijgt de wastafel een krachtigere uitstraling en wordt het geheel meer compleet.

Materiaal

De meubels worden gemaakt van massief hout en MDF. Met hoogwaardige lak wordt het geheel afgewerkt. De wastafels en bovenkant van de ladekasten zijn gemaakt van Solid Surface.

De meubels zijn net als onze andere lakkleuren te verkrijgen in de volgende varianten: mat, zijdeglans en hoogglans.

Afbeeldingen